Advertisement

stoom goederentrein

  • Beschrijving
  • Instructies
  • Game Information
  • Soortgelijke Games

spelletjes > trein spelletjes > stoom goederentrein

Een Amerikaanse ingenieur bedacht een heel speciale stoomtrein een snelheid bereikt. Voor een ziekenhuis in New York moet dagelijks medicatie voor patiënten er in het ziekenhuis, en de zending moet zo snel mogelijk of goederentrein ingenieur worden geleverd gedoneerd zonder er veel nadenken. Het enige probleem is dat het niet een bestuurder om het te drijven heeft, dus als je over treinen gepassioneerd bent en je wilt een nobele zaak te dienen, je bent in het spel op stoom goederentrein! Kizisor denken dat je een onzelfzuchtig persoon en begrip, dat in staat is om te gaan met uitdagingen zoals ziekenhuispatiënten in kwestie zijn in goede handen omdat de medicijnen worden geleverd in de kortst mogelijke tijd. Vergeet niet om ons te geven, net of je het spel leuk vond!

Als u wilt dat de bestuurder van de stoom goederentrein zijn, het toetsenbord gebruiken om te leiden naar de bestemming.

stoom goederentrein maakt deel uit van trein spelletjes categorie. Het spel werd toegevoegd April 25th, 2015 en het werd gespeeld 838 tijden. We hopen dat u genoten van spelen stoom goederentrein en we nodigen u uit om spelen andere gratis spelletjes uit trein spelletjes categorie.