Advertisement

mario rijden trekker met oplegger op de boerderij

  • Beschrijving
  • Instructies
  • Game Information
  • Soortgelijke Games

spelletjes > mario spelletjes > mario rijden trekker met oplegger op de boerderij

Mario werkt aan een plantaardige boerderij met zijn familie. Voor een tijdje kocht hij een performance tractor met het uitvoeren van alle nodige technologische operaties: strooi de planten, tot de tuin en niet uiteindelijk sprake van een oogst en te leveren aan de nabijgelegen winkels, is de gelukkigste jongen boer. Vooral de familie steunt zowel moreel en klusjes die moeten worden gedaan op de boerderij. De meeste graag van Mario om te zorgen voor tomaten omdat het een vrij goede winst van hen en vooral omdat ze zeer worden gewaardeerd door de consument. De trouwste klant van de heer Luigi Mario is het hebben van een hoge leeftijd en dat wanneer het ziet lof voor smakelijke tomaten die je hebt. Voer in het spel en helpen Mario! Vergeet niet om ons als een!

Help Mario de tractor rijden met het toetsenbord en de afwerking van alle dagelijkse taken op de boerderij zo snel als je kunt.

mario rijden trekker met oplegger op de boerderij maakt deel uit van mario spelletjes categorie. Het spel werd toegevoegd May 13th, 2015 en het werd gespeeld 979 tijden. We hopen dat u genoten van spelen mario rijden trekker met oplegger op de boerderij en we nodigen u uit om spelen andere gratis spelletjes uit mario spelletjes categorie.