Advertisement

dieren piratenschip

  • Beschrijving
  • Instructies
  • Game Information
  • Soortgelijke Games

spelletjes > dieren spelletjes > dieren piratenschip

Frankie is een aardige jongen die is altijd op zoek naar avontuur. Zijn grootvader heeft een vintage boot met wandelen op de zee als het rustig is. Omdat ze vaak te nemen en neef, kreeg hij een voorliefde voor avontuur en meer. Want het is zijn verjaardag, opa dacht om hem te verrassen, zodat hij een expeditie op zee expeditie waaraan hij nodigde Frankie en zijn vrienden die kunnen worden begeleid door hun huisdieren georganiseerd. Opa bracht het schip en een clown, en een aantal piraten. Vrienden van Frankie's vertelde hen verkleed als piraten te komen, omdat hij wil dat ze een speciale dag te geven. De partij zal een onvergetelijke een zijn, dus je moet niet missen van. Krijg je eigen piratenschip met het spel dieren en veel plezier met de kinderen blij! Geef ons alsof je dit spel leuk vond!

Leid de piratenboot zeedieren met behulp van de muis. Verzamel gouden schatten uit het water en vermijdt obstakels die de boot kan beschadigen.

dieren piratenschip maakt deel uit van dieren spelletjes categorie. Het spel werd toegevoegd May 10th, 2015 en het werd gespeeld 851 tijden. We hopen dat u genoten van spelen dieren piratenschip en we nodigen u uit om spelen andere gratis spelletjes uit dieren spelletjes categorie.